baden. Vrijstaande gietijzeren baden
0

BadenVoor een klassieke of nostalgische badkamer is een gietijzer bad op pootjes natuurlijk DE eyecatcher bij uitstek! Of een dubbelwandig kuip model als dat meer zou aansluiten bij uw smaak. Zoals u wellicht zult weten vindt u deze mooie baden zo maar niet niet overal, maar bij ons vindt u maar liefst 6(!) verschillende modellen en meestal uit voorraad leverbaar. Ook de verchroomde overloop sets om het bad compleet te maken hebben wij natuurlijk. In combinatie met bijvoorbeeld de prachtige kranen en ander sanitair van het Engelse wereldmerk Lefroy Brooks maakt u een bijzondere badkamer, dat is zeker! Buiten deze nieuwe gietijzeren baden weten ook nog wel eens de hand te leggen op een antiek bad en zo nu en dan vinden wij ook nog wel eens een leuk gietijzer kinderbadje. Houd onze website goed in de gaten voor dergelijke buitenkansjes.Naar collectie/ actuele voorraad
nice-foto2.jpg

marseille.jpg

Gietijzer, op pootjesGietijzeren baden op pootjes. Maar liefst 4 modellen. Buitenkant in een primer waardoor het bad elke kleur kan krijgen die u wilt. Het zelfde geldt voor de pootjes.

lyon2.jpg

Gietijzer, kuipWilt u liever een bad waar u niet onderdoor kijkt, maar wel vrijstaand? Geen probleem, we hebben 2 dubbelwandige kuip-modellen voor u beschikbaar!

overloopset.jpg

Passende overloopsetsAls een bad vrij staat dan is een mooie overloopset een must. Volledig verchroomde, passende sets zijn beschikbaar voor al onze (nieuwe) modellen.

LBkraan.jpg

BadkranenOm het compleet te maken importeren wij de kranen en ander nostalgisch sanitair van het Engelse wereldmerk Lefroy Brooks.

Bouwantiek is de groothandel van ‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen BV te Udenhout (NBr.).
Ook geïnteresseerd in andere bouwmaterialen? Kijk op www.achterhuis.nl voor een zeer ruime en complete collectie
vloeren, stenen, sanitair, poorten, tuinornamenten, hekwerk en nog veel meer geselcteerde oude bouwmaterialen.